Házhoz szállítás: 10000 Ft-ig bruttó 990 Ft, 10000 és 20000 Ft között bruttó 790 Ft !
20 000 Ft-tól ingyenes szállítás!
+3620/211-4161
Házhoz szállítás: 1-5 munkanap, Magyarország teljes területén!
Rendelését személyesen is átveheti, telefonon értesítjük.
A futárszolgálat túlterheltsége miatt a szállítási idő több lehet.
Iratkozzon fel, és nem marad le az akciókról!
Legyen viszonteladónk!

Kosár

Az Ön kosara üres

Mix per Pane Integrale 1000g

Speciálisan gluténérzékenyek számára készült lisztkeverék

Összetevők: kukoricakeményítő, rizsliszt, hajdina liszt 10,5%, tápióka keményítő, cukor, rizskorpa 3%, psyllium rost, sűrítőanyagok (E464, guargumi; só, aromák). Nyomokban MUSTÁRT és SZÓJÁT tartalmazhat.

 

Mix per Pane Integrale 1000g

1 734 Ft/db

Felhasználási javaslatok.
Hozzávalók:

500g Mix per Pane Integrale (vagy 350g Mix per Pane Integrale és 150g Mix per Pane),
400ml víz (amennyiben a kenyér sütése formában történik, úgy a víz mennyiségét növelhetjük 450/500ml-re),
20g friss élesztő,
5g asztali só,
20g extraszűz olívaolaj vagy étolaj.

Elkészítés: Az élesztőt belemorzsoljuk a langyos vízbe és alaposan elvegyítjük. Egy edénybe helyezzük a lisztet,
hozzáadjuk az élesztős folyadékot és kézzel alaposan kidolgozzuk. Folyamatos dagasztás mellett hozzáadjuk
az olajat és a sót. Addig dagasztjuk, míg a tészta csomómentes, homogén nem lesz. Ezután formázzunk
belőle cipót. Szobahőmérsékleten 90 percig kelesztjük. Enyhén lisztezzük be a kezünket és gyúrjunk a megkelt
tésztából kenyér formát. Helyezzük be a kenyeret egy tepsibe és hagyjuk még 20 percig kelni. Sütés előtt a
tésztát kenjük be olvasztott zsiradékkal (ami lehet például margarin, vaj vagy étolaj). Előmelegített sütőben
180/200 C fokon nagyjából 50 percig süssük.

 Átlagos tápérték 100g termékben:

energiaérték kJ 1451(342kcal),
zsír 1,0g, amelyből telített zsírsavak 0,2g
szénhidrát 78,0g, amelyből cukrok 4,5g,
rost 4,5g,
fehérje 2,9g,
só 1,5g.

Cimkék

integrale (1) liszt (175) lisztkeverék (86) nutri free (50)